Wandafwerking

Ziet u het niet zitten om zelf te behangen? Snijders Schilderwerken neemt deze klus graag van u over. Wij behangen zowel effen als patroon behang. Ook voor andere vormen van wandafwerking kunt u op ons rekenen. Wij kunnen voor u ook vlieswerk op uw muren aanbrengen, zowel glad als in ruitvorm en zowel gelijmd als op waterbasis. De afwerking kan worden gedaan met airless spuitwerk of met de roller. Wij brengen vlieswerk en schilderwerk aan op zowel wanden als plafonds.

Wilt u advies over behangwerk of vlieswerk dan kunt u rekenen op onze deskundigheid. Wij hebben ook de juiste contacten om voor uw woning of bedrijf behang of vlies te leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Heeft u een mooie muurposter laten maken van uw favoriete foto? Schakel Snijders Schilderwerken in om deze strak op de muur aan te brengen. Wij zijn ook gespecialiseerd in 3D- en 4D-posters.

Offerte aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze diensten, neemt u dan contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Als het gaat om het opleveren van een pand waar tijdsdruk op staat, schakelt u ons dan tijdig in zodat wij uw opdracht op tijd kunnen plannen om onnodige vertraging te voorkomen.