Timmerwerken

Snijders Schilderwerken verzorgt ook ver- en uitbouwprojecten van woningen tegen concurrerende prijzen. Daarbij kiezen wij altijd voor een aanpak in nauwe samenspraak met de klant, zowel in geval van oude woningen als bij nieuwe woningen.

Graag adviseren wij onze klanten al in de fase van planvorming zodat we in goed overleg de beste en mooiste oplossingen kunnen zoeken binnen het beschikbare budget.

Snijders Schilderwerken totaal onderhoud komt daarbij altijd vooraf met een offerte, inclusief bestek. Op die manier weet de klant precies waar hij of zij aan toe is. Daarbij houden we ook rekening met de wensen van de klant qua werkverdeling.

Ook voor diverse timmerwerken kunt u bij ons terecht

Boeiboorden, deuren, kozijnen, dakkapellen, vloeren, carport, tuinhuis, plaatsen van keukens of het verbouwen van uw woningen. Snijders Schilderwerken totaal vastgoedonderhoud kan het voor u verzorgen.

Afbouw

Denk hierbij aan het hangen van deuren, het plaatsen van plinten en kozijnen, plafonds, scheidingswanden, aftimmeren van koven etc etc.

Verbouw en renovatie

Ook voor kleine verbouwingen en renovatiewerkzaamheden bent u bij Snijders Schilderwerken aan het goede adres. Zijn uw kozijnen aan en buitenbetimmering aan vernieuwing toe? Snijders Schilderwerken kijkt met u naar de mogelijkheden en zo komen we samen tot het beste ontwerp.

Dakkapellen

Ook dit behoort tot de mogelijkheden van onze timmerwerken. Zowel renovatie, prefab als vervangen.

Offerte aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze diensten, neemt u dan contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Als het gaat om het opleveren van een pand waar tijdsdruk op staat, schakelt u ons dan tijdig in zodat wij uw opdracht op tijd kunnen plannen om onnodige vertraging te voorkomen.