Schilderwerk

Binnenschilderwerk

Snijders Schilderwerken is uw vakman voor al uw binnenschilderwerk. U kunt ons inschakelen voor het schilderen van deuren en kozijnen, maar ook voor het sausen van wanden en plafonds. Daarnaast verzorgen wij het schilderwerk van uw vloeren (plinten) en trappen. In onze rijke bestaansgeschiedenis van ruim 70 jaar hebben wij voor vele klanten het binnenschilderwerk mogen verzorgen. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven, kerken, scholen en VvE’s.

Bij het uitvoeren van binnenschilderwerk wordt uiteraard al het nodige gedaan om dit zo netjes mogelijk uit te voeren. Delen waar geen verfspatten op mogen komen worden afgedekt of afgeplakt. Te schilderen oppervlakken worden geschuurd en hersteld voor wat betreft kleine oneffenheden alvorens wij met de kwast of roller aan de slag gaan.

Wilt u dat uw binnenschilderwerk vakbekwaam wordt uitgevoerd? Dan is de keuze voor Snijders Schilderwerken een logische keuze. Onze schilders doen hun werk met toewijding, vakmanschap en bovenal veel plezier. U kunt rekenen op een fraai eindresultaat.

Buitenschilderwerk

Uw woning, kantoor of ander pand moet voorzien zijn van deugdelijk buitenschilderwerk. Het Nederlandse klimaat met regen, sneeuw en dan weer kou en dan weer bijna extreme warmte zorgt ervoor dat uw buitenschilderwerk het soms zwaar te verduren heeft. Laat Snijders Schilderwerken daarom op regelmatige basis het buiten schilderwerk aan uw pand verzorgen. Met goed buitenschilderwerk verlengt u de levensduur van kozijnen en deuren. Hierdoor is het uiteindelijk een kostenbesparing als u de buitenzijde van uw pand op regelmatige basis laat schilderen. Vergeet bij het verstrekken van uw opdracht de dakkapel niet, de schuur en andere bijgebouwen. Naast kozijnen en deuren schilderen wij uiteraard ook buitenmuren.

Heeft de buitenkant van uw huis, uw kantoor, kerk of monument een goede schilderbeurt nodig? Kies voor het buitenschilderwerk voor de enthousiaste schilders van Snijders Schilderwerken. Wij zorgen ervoor dat het hout of beton de juiste behandeling krijgt zodat uw pand er weer vele jaren tegen kan.

Offerte aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze diensten, neemt u dan contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Als het gaat om het opleveren van een pand waar tijdsdruk op staat, schakelt u ons dan tijdig in zodat wij uw opdracht op tijd kunnen plannen om onnodige vertraging te voorkomen.