Projecten

Snijders Schilderwerken heeft in zijn lange bestaansgeschiedenis van ruim 70 jaar al vele honderden projecten gedaan. Wij laten u hier graag wat van zien zodat u een indruk krijgt van het werk dat wij doen.

Particuliere projecten

Door de jaren heen heeft Snijders Schilderwerken voor talloze particuliere huizenbezitters het onderhoud van hun woning mogen uitvoeren. Wij ontzorgen u met het onderhoud van uw huis en zorgen ervoor dat uw woning altijd strak in de lak staat. Dit zorgt niet alleen voor een perfecte uitstraling, maar voorkomt ook slijtage of zelfs het verrotten van houten kozijnen en deuren. Hieronder ziet u een kleine impressie van onze particuliere projecten.

Zakelijke projecten

Snijders Schilderwerken is uw partner als het gaat om het onderhoud van uw kantoor of bedrijfspand. Door de jaren heen hebben wij veel zakelijke projecten mogen doen en het onderhoud van zowel grote als kleine bedrijfspanden mogen uitvoeren. Hieronder een beperkt overzicht van onze zakelijke projecten.

VvE projecten

Voor VvE’s heeft Snijders Schilderwerken in de afgelopen decennia mooie projecten mogen doen. Wij zorgen er graag voor dat uw portiekwoningen, appartementencomplex of blok eengezinswoningen in optimale staat blijft door het uitvoeren van uitstekend schilderwerk. Wij laten u vol trots een aantal van deze projecten zien. Zoekt u als VvE een goede en ervaren schilder? Neemt u dan zeker contact met ons op.

Monumentale projecten

Een monumentaal pand vraagt om speciale aandacht als het om onderhoud en schilderwerk gaat. Bij Snijders Schilderwerken is uw monument in goede handen. Wij zorgen er met degelijk en goed uitgevoerd schilderwerk voor dat uw monumentale pand in uitstekende staat blijft. Zie hier een aantal van onze monumenten projecten.