Over Ons

Meer dan 70 jaar kleurrijk en veelzijdig vakmanschap

Snijders Schilderwerken staat al sinds de oprichting in 1946 voor u klaar om uw schilderwerk binnen of buiten te verzorgen. We zijn er trots op dat ons schildersbedrijf mooie opdrachten heeft gekregen door de jaren heen, zoals de pastorie in Rucphen, het trouwkerkje in Etten-Leur en de monumentale Bisschopsmolen in Etten-Leur. Daarnaast ontvangen wij regelmatig grotere opdrachten voor het schilderen van scholen en kantoren en voor onderhoud aan woningen van verenigingen van eigenaren. Maar ook voor u als particuliere klant staat Snijders Schilderwerken klaar. Wilt u uw woning professioneel en duurzaam laten schilderen, dan nemen wij graag uw opdracht aan.

Monumenten schilderen is onze specialiteit

Het schilderen van een monument vraagt speciale aandacht. Hieraan worden bijzondere eisen gesteld, enerzijds vanwege de uitstraling van het gebouw en anderzijds vanwege de gebruikte bouwmaterialen. Snijders Schilderwerken heeft hiermee inmiddels ruime ervaring, uw monumentale pand is bij ons in goede handen.

Klaar voor de toekomst

Ondanks zijn lange geschiedenis is Snijders Schilderwerken een bedrijf met een frisse blik. Wij staan open voor nieuwe ontwikkelingen als het gaat om het schilderen van panden. Het bedrijf is overgenomen door één van onze ervaren medewerkers en wij zijn ervan overtuigd dat het voortbestaan van Snijders Schilderwerken daarmee ook voor de toekomst is gegarandeerd. Niettemin is de oude eigenaar nog altijd als adviseur bij het bedrijf betrokken. Ons doel is en blijft om onze klanten te voorzien van vakmanschap en goed schilderwerk waar zij vele jaren plezier van hebben.

Advies nodig?
Heeft u vragen of wilt u advies? Wij helpen u graag verder!

Klanten reviews

 

Binnenschilderwerk aan mijn nieuwe appartement

12 februari 2024

zeer tevreden over kwaliteit en deskundig personeel

J.G. Groenenberg

Geef een waardering