Onderhoud

Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk laat u natuurlijk doen door Snijders Schilderwerken. Met goed schilderwerk beschermt u het hout en de wanden tegen vocht en andere slijtage. De uitstraling van uw woning gaat er een stuk op vooruit als alles weer eens goed in de verf is gezet. Laat uw pand daarom op regelmatige basis onder handen nemen door de schilder. Heeft u verkoopplannen? Schilderen kan de prijs die u voor uw woning krijgt flink laten stijgen. Het is dus een goede investering, ook als uw woning al wat langer te koop staat. Snijders Schilderwerken doet uw binnenschilderwerk in uw woning, uw kantoor, school, kerk of monumentaal pand. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Buitenschilderwerk

Uw pand heeft ongemerkt heel wat te verduren. Met goed buitenschilderwerk zorgt u ervoor dat het hout maximaal beschermd wordt tegen alle weersinvloeden. Voorkom houtrot en de negatieve invloed van vocht. Wij gebruiken uitsluitend verf die geschikt is voor buiten en die uw huis, bedrijf of ander pand optimaal beschermt. Bovendien zorgt u met een pand dat goed in de verf zit voor een prima uitstraling, ideaal bij verkoop of voor een goede indruk voor uw klanten of bezoekers.

Offerte aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze diensten, neemt u dan contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Als het gaat om het opleveren van een pand waar tijdsdruk op staat, schakelt u ons dan tijdig in zodat wij uw opdracht op tijd kunnen plannen om onnodige vertraging te voorkomen.